Vad är en velomobil?

En velomobil är ett unikt fordon. Kort sagt är det en liggcykel med kolfiberkaross. Det finns förstås många olika varianter, de flesta har tre hjul – men Vöråmobilen har fyra. I en velomobil åker man tryggt och bekvämt i alla väder eftersom man är skyddad av karossen.

De stora fördelarna med en velomobil i jämförelse med en vanlig cykel är den bekväma körställningen och den aerodynamiska profilen. I platt terräng (läs: Österbotten) är en velomobil betydligt snabbare än en vanlig cykel vid samma ansträngning. I nerförsbackar är det inte ovanligt att nå hastigheter på omkring 80 km/h.

Velomobiler är en ovanlig syn. Det finns ett hundratal i hela Finland. Kanske är det också därför de är så uppseendeväckande. Där en velomobil rör sig får den mycket uppmärksamhet. Folk frågar och vill veta vad det riktigt är för något.

Vöråmobilen är en velomobil, tillverkad i Nederländerna av velomobiel.nl. Modellen heter Quattrovelo och det finns bara 217 i hela världen, så alla som ser Vöråmobilen kommer garanterat att minnas din annons.

Varför Vöråmobilen?

  1. Reklam som väcker förundran
  2. Blir en omedelbar snackis
  3. Synlighet på sociala media
  4. Gör ett bestående intryck
  5. Synlighet i tätort och på landsbygd
  6. Ett klimatsmart ställningstagande

Skräddarsydd reklam

Du väljer själv hur velomobilen ska se ut för den tid vi kommer överens om. Du har hela den uppseendeväckande velomobilen till förfogande för din design.

Du väljer själv var, när och hur mycket velomobilen ska röra sig. I tätort där mycket folk rör sig eller på landsbygden dit ingen annan reklam når? Inga problem!

Vöråmobilen sätter definitivt din annons på mångas näthinnor.